Skip Navigation
 

Over Tolkamp Bredevoort

Ons bedrijf is gevestigd aan de Prins Mauritsstraat 1, te Bredevoort. Wij zijn leverancier van mobilofoon, portofoon, oproepontvangers, semafoon, GSM telefoons en inbouwapparatuur, draadlose telefoons.

Telecommunacatie
De merken welke we leveren zijn Motorola, Kenwood, Hyt,  Verder leveren en repareren we lampen van Mag-Lite en Streamlight en hebben we vele onderdelen hiervan in huis. Ook verzorgen wij de reparatie in onze eigen service werkplaats. Verder hebben we antennemateriaal, pluggen en kabels voor GSM en mobilofoon in huis.


Metaalmachine's
Tevens leveren we metaalbewerkings machines en toebehoren van het merk RC-Machines, Huvema, Optimum-Quantum, Bernardo, zoals draai- en freesbanken, boorkolommen, zaagmachines e.d. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

The Old Motor Bookshop
In onze showroom hebben we een hoek ingericht met boekenkasten voor de verkoop van technische boeken over motoren, autos,trekkers, stoommachines, folders e.d. Ook kopen we boeken,folders, e.d. in.

 

Oldtimer motor onderdelen

Voor diverse oldtimer motoren van Adler tot Zündapp leveren we dynamo-elektronische ontsteking van het merk Power Dynamo. Het zijn komplete dynamo systemen welke de oude dynamo's en ontstekingen vervangen.

Voor de meeste merken is een systeem leverbaar, maar we kunnen er ook voor zorgen, als het er nog niet is, dat het pasklaar gemaakt wordt. Vraag om inlichtingen.

 

Adler Motoren

Adler motorfietsen is een grote hobby en we hebben dan hiervoor ook diverse onderdelen in huis. Ook voor revisie van uw Adler motorblok kunt u bij ons terecht. Werkplaats- en onderdelenboeken hebben we in onze bookshop. Ook kunt u enkele modellen zoals M100, MR100, M200, MB200/250, MB250S en de Favorit  bij ons bekijken in ons kleine Adler museum.